Hemelvaartsdag, donderdag 29 mei, was het jaarlijkse El Dunya festival bij de Onze Lieve Vrouwewal. Op de mondiale markt waren veel Maastrichtse stichtingen aanwezig. Er waren ook veel kraampjes met fair trade producten. En natuurlijk ontbrak het niet aan lekker eten. Het was een gezellige festivalsfeer met afwisselende soorten van muziek en dansoptredens. Dit jaar gelukkig geen regenbuien zoals in 2013, maar een droge frisse middag. Een goede omgeving om de activiteiten van het Comité Maastricht-Niou onder de aandacht te brengen. Zoals altijd was de kraam voorzien van veel informatie over Burkina Faso en over de projecten. Naar aanleiding van ons Fruitbomenproject lagen er mango’s in de kraam en werd gedroogde mango uitgedeeld. Een leuk gebaar waarmee ook de aandacht gevestigd werd op de overige projecten. Er waren redelijk wat belangstellenden. Dit jaar was er veel belangstelling voor de ansichtkaarten uit Burkina Faso: kaarten met mooie textielprints en handgeschilderde kaarten. De verkoop is een leuke opbrengst en de kaart is een mooie reminder voor de mensen om te denken aan het Comité Maastricht-Niou.